Onze schermzaal bevindt zich aan de Norenberg 21 in Veldhoven

Wij schermen op donderdagavond tussen 7 en 10 uur 's avonds. Van 7 tot 8 is gereserveerd voor de jeugd tot en met 15 jaar. Van 8 tot 10 zijn de schermers vanaf 16 jaar aan de beurt.

E-mail adressen:

Voorzitter Saskia van Rijnswou Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor public relations en algemene vragen
Jeugd leraar Bart Smits Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor alle vragen over jeugdschermen
Wedstrijdsecretaris Henri Faber Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor wedstrijd uitnodigingen

Vertrouwenspersoon

Voor alle problemen die je niet rechtstreeks wil of kan bespreken, zoals pesten en seksuele intimidatie: Marjoleine van Schaik-Koëter e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Postadres:

Secretariaat schermvereniging Courage
Kees Haspelslaan 12
5626 HM Eindhoven

Download hier het inschrijfformulier en stuur het op naar:

Jurgen Geerlings
Kees Haspelslaan 12
5626 HM Eindhoven

De contributie is per maand verschuldigd en bedraagt per maand:
jeugd    7 t/m 15 jaar    €  9,00
junioren    16 t/m 17 jaar    € 12,75
studenten    vanaf 18 jaar    € 12,75
senioren    vanaf 18 jaar    € 18,00

Naast de contributie voor Courage is er ook contributie voor het lidmaatschap van de schermbond (KNAS) verschuldigd. Deze contributie bedraagt voor 2015 per jaar:
jeugd    7 t/m 20 jaar    € 23,50
senioren    vanaf 21 jaar    € 46,75

Zoals u natuurlijk al weet, gaat het betalingsverkeer over op het Europese systeem SEPA. Ook schermvereniging Courage past zijn incasso's aan aan de nieuwe Europese incasso. De eerste Europese incasso zal die van de contributie van januari 2014 zijn. Deze zal op ongeveer 29 januari 2014 uitgevoerd worden. De volgende incassos voor de contributie zullen daarna maandelijks ronde de 25e van de maand uitgevoerd worden. De incasso voor de KNAS contributie (in 2014 €45,50 voor leden van 21 jaar en ouder, €22,75 voor leden jonger dan 21) wordt uitgevoerd rond 10 februari 2014. Het mandaat nummer van de contributie incasso heeft de vorm CONT14-0001-0. De cijfers verschillen per lid.

De incasso voor de Vrienden van Courage wordt op 3 februari uitgevoerd. Het mandaat nummer van deze incasso heeft de vorm VVCO14-0001-0. Ook hier verschillen de cijfers per donateur.

Ons incassant ID voor deze incassos is NL63ZZZ402354210000. Ons IBAN nummer is NL17 INGB 0004 2007 84 en de Bank identificatie code (BIC) is INGBNL2A.