Onze schermzaal bevindt zich aan de Norenberg 21 in Veldhoven

Wij schermen op donderdagavond tussen 7 en 10 uur 's avonds. Van 7 tot 8 is gereserveerd voor de jeugd tot en met 15 jaar. Van 8 tot 10 zijn de schermers vanaf 16 jaar aan de beurt.

10 mei            geen schermen ivm Hemelvaart

23 juni            brassardexamen en verenigingsbarbecue

5 juli               laatste training voor de zomerstop

23 augustus   eerste training na de zomerstop

8 september   Jubileumfeest 40 jaar SV Courage

11 oktober     verenigingskampioenschappen jeugd

18 oktober     verenigingskampioenschappen Senioren floret

29 november Sinterklaastoernooi Jeugd

14 februari   verenigingskampioenschappen senioren degen

2 mei           verenigingskampioenschappen senioren sabel

25 april        verenigingskampioenschappen jeugd

E-mail adressen:

Voorzitter Saskia van Rijnswou Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor public relations en algemene vragen
Jeugd leraar Bart Smits Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor alle vragen over jeugdschermen
Wedstrijdsecretaris Henri Faber Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor wedstrijd uitnodigingen

Vertrouwenspersoon

Voor alle problemen die je niet rechtstreeks wil of kan bespreken, zoals pesten en seksuele intimidatie: Janneke Chen-den Burger ; e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres:

Secretariaat schermvereniging Courage
Kees Haspelslaan 12
5626 HM Eindhoven

klik hier voor de Facebook pagina

Download hier het inschrijfformulier en stuur het op naar:

Jurgen Geerlings
Kees Haspelslaan 12
5626 HM Eindhoven

of geef het af bij de training.

Na aanmelding via de e-mail mag je 1x gratis mee doen met een training. Daarna kun je een introductie-strippenkaart kopen met drie lessen voor 10 euro.

De contributie is per maand verschuldigd en bedraagt per maand:
jeugd            7 t/m 15 jaar    €  9,00
junioren       16 t/m 17 jaar   € 12,75
studenten     vanaf 18 jaar    € 12,75
senioren       vanaf 18 jaar    € 18,00

Naast de contributie voor Courage is er ook contributie voor het lidmaatschap van de schermbond (KNAS) verschuldigd. Deze contributie bedraagt voor 2018 per jaar:
jeugd          7 t/m 20 jaar    € 28,75
senioren      vanaf 21 jaar    € 57,50

Zoals u natuurlijk al weet, gaat het betalingsverkeer over op het Europese systeem SEPA. Ook schermvereniging Courage past zijn incasso's aan aan de nieuwe Europese incasso. De incassos voor de contributie zullen maandelijks ronde de 25e van de maand uitgevoerd worden. De incasso voor de KNAS contributie (in 2018 €57,50 voor leden van 21 jaar en ouder, €28,75 voor leden jonger dan 21) wordt uitgevoerd rond 10 februari 2018. Het mandaat nummer van de contributie incasso heeft de vorm CONT14-0001-0. De cijfers verschillen per lid.

De incasso voor de Vrienden van Courage wordt op 3 februari uitgevoerd. Het mandaat nummer van deze incasso heeft de vorm VVCO14-0001-0. Ook hier verschillen de cijfers per donateur.

Ons incassant ID voor deze incassos is NL63ZZZ402354210000. Ons IBAN nummer is NL17 INGB 0004 2007 84 en de Bank identificatie code (BIC) is INGBNL2A.